Hoppa till innehåll
AD70 Choklad » Sommarsmaker

Sommarsmaker

Med denna ljuvliga sommarvärme, får man tänka lite extra på sina handgjorda praliner med sommarsmaker. Det är nästan som att våra praliner tar på sig solglasögon och säger, “Oj, är det inte lite väl varmt här?” Så, om du vill spara lite på det goda, så kommer här några tips på hur du kan förvara dem:

  1. Svalt är nyckeln: Praliner trivs bäst vid temperaturer mellan 16-18°C. Så, leta reda på det svalaste hörnet i huset och gör det till pralinernas sommarresidens.

  2. Ingen kylskåpsvistelse tack: Choklad kan absorbera lukter, så om du inte vill ha löksmak på din pralin. Lufttät bytta? Då kan det funka!

  3. Luftfuktighet är en festdödare: För mycket fukt kan göra pralinerna gråa och trista. Så, håll dem i en lufttät burk eller påse.

  4. Undvik direkt solljus: Solen är skön men choklad vill helst ligga i skuggan. Så låt pralinerna ha en skuggig semester.

Men kom ihåg, våra handgjorda praliner är som jordgubbar, bäst när de är färska. Så, njut av dem medan de är i sin prime – de kommer säkert att göra din sommar ännu ljuvligare!

PS: du har väl sett pralinerna med sommarsmaker; Äppelpaj och Mandarin? Fräscht och gott! Kolla in våra pralinaskar här!