Hoppa till innehåll

AD70 Chokladkalender 2023

539 kr

Ett så fantastiskt gensvar! AD70 Chokladkalender 2023 års utgåva är slutsåld. TACK alla ni som har köpt kalendrar! Nu är det bara att vänta på att julkänslan ska infinna sig. Till alla er som har valt – HÄMTA SJÄLV – vi hör av oss ang. när utlämningen blir. Men vi siktar in oss på någonstans v. 47/48. Och till er som har valt att få dem skickade – chokladkalendrarna kommer med PostNord till ert ombud. Alla paket aviseras via mail och/eller SMS. Så om våra väger inte korsas innan dess, så ses vi till jul på ett eller annat vis.
🤎

 

Lyxig chokladkalender med 24 handgjorda chokladpraliner, en för var dag innan julafton.
Väntan på julen kan kännas lång. Men med en kalender fylld med läckra chokladpraliner blir väntan istället en njutning!
I AD70 Chokladkalender finner du 24 handgjorda praliner av bästa choklad. Alla noga utvalda för just det datum som står på luckan.
Enklast är om du hämtar kalendern själv, här i Lödöse. Men självklart skickar vi dem!
Kalendrarna är om möjligt än mer delikata att skicka via posten. Därför skickas de i specialpaket, alltid en och en, därav extra frakten på varje ask.
Eftersom vi skickar ut kalendrarna vecka 47 och 48, kan du endast köpa kalendrar i ett och samma köp. Önskar du även andra chokladbitar, får vi be dig återkomma i ett nytt köp, så skickar vi din beställning å det raskaste!

Slut i lager

Artikelnr: NR_4826 Kategorier: ,

24 praliner av väl utvalda sorter. Med kalendern skickar vi självklart ingrediensförteckning för var och en av pralinerna som ligger i kalendern.