Sommargott – Dagens Fångst

Sommaren hör havet till, och vi är stolta över att presentera vår senaste skapelse: Dagens Fångst. En vacker handsnickrad, lasergraverad låda som rymmer 100 gram guldglimrande sjöfrukter av mjölkchoklad och rostad mandel.

Varje steg i skapandet av dessa delikata praliner är ett hantverk i sig. Vi börjar med att noggrant såga till de små brädorna och lasergravera för att skapa våra unika förpackningar. Dessa sätts sedan ihop för hand, varje nita på plats med precision.

För själva pralinerna tempererar vi kakaosmöret för att kunna måla formarna, och tempererar chokladen för att gjuta de perfekta skalen. Fyllningen består av en krämig blandning av rostad mandel och hasselnötsgianduja, som vi omsorgsfullt lägger i formarna. Sedan sätter vi ihop dem till hela musslor, snäckor och andra havsinspirerade former.

När pralinerna är färdiga väger och packar vi dem noggrant i cellofan, som vi svetsar ihop för att bevara deras färskhet. Varje paket etiketteras med en innehållsförteckning och placeras i de små lådorna, redo att ge sig ut på nya äventyr.

Vi använder endast den finaste chokladen från Felchlin, som står för kvalitet och hållbarhet. Genom deras program, Fairtrade Direct, säkerställs att de som odlar kakaon får rättvisa villkor och att bara det bästa är gott nog.

Upptäck en bit av sommaren med Dagens Fångst och låt varje pralin ta dig med på en smakresa till havets skatter.

Dagens Fångst med sjöfrukter i mjölkchoklad