Kanelbulle(pralinens) Dag!

Den 4 oktober är inte vilken dag som helst – det är Kanelbullens Dag! 🎉 En dag då vi hyllar Sveriges mest älskade fika. Kanelbullen har varit en del av vår kultur sedan 1920-talet, och det är svårt att föreställa sig en fikastund utan den varma, doftande bullen med smak av kanel, socker och smör.

Visste du att över 7 miljoner kanelbullar äts bara på den här dagen varje år? Och vem kan klandra oss – det är en dag fylld med nostalgi och fika-glädje. Men varför nöja sig med bara den traditionella bullen?

Våra Kanelbullepraliner har funnits med oss sedan start, och de har snabbt blivit en favorit. 🍫 I år är vi extra glada att kunna erbjuda våra Kanelbullepralinaskar, där du själv väljer hur många praliner du vill njuta av – allt från små askar med 2 praliner till större askar med upp till 48! Perfekt att dela (eller att hålla för sig själv 😉). Till Kanelbullepralinasken!

Så, oavsett om du är en kanelbulleälskare som vill prova något nytt eller om du letar efter den perfekta gåvan – våra Kanelbullepraliner har något för alla. 💛

Hur firar du Kanelbullens Dag? Kanske med en pralin eller två? 😉

ask-kanelbullar