Chilichoklad Harrejävlar!

Chilichoklad Harrejävlar: chokladkakan med äkta hetta

Chilichoklad Harrejävlar är för dig som söker en chilichokladupplevelse som verkligen sticker ut från mängden. Om du vill ha något unikt, presenterar vi här vår chilichoklad, där vi kombinerar den djupa smaken av mörk choklad från Ghana med den brännande hettan från Carolina Reaper, en av världens starkaste chili. Chilichokladen Harrejävlar är dock inte för de svaghjärtade – det är en smakexplosion som verkligen lämnar ett oförglömligt intryck.

Två varianter av chilichoklad Harrejävlar för olika utmaningar

För att tillfredsställa både äventyrslystna chokladälskare och de mest erfarna chili-entusiasterna, har vi skapat två varianter av chilichoklad Harrejävlar. Först och främst har vi No. 1, vår kraftigaste variant, med en styrka på hela 600 000 Scoville-enheter. Detta är chilichokladen för dig som söker en extrem utmaning och en hetta som verkligen gör avtryck.

Å andra sidan, för de som istället vill uppleva den intensiva kombinationen av mörk choklad och chili, men med en något mer hanterbar hetta, erbjuder vi No. 2. Med sina 200 000 Scoville-enheter är denna variant fortfarande rejält het, men samtidigt något mildare, vilket gör den perfekt för den som vill njuta av en balanserad blandning av smak och hetta.

En smakupplevelse med chilichoklad Harrejävlar

Den mörka chokladen vi använder i Harrejävlar är på 68 % och kommer från Ghana, känt för sin rika och fylliga smak. Tillsammans med Carolina Reaper-chilin skapar vi dessutom en unik smakprofil som kombinerar sötman och bitterheten från chokladen med en intensiv hetta som växer sig starkare för varje tugga. Chilichokladen Harrejävlar är alltså inte bara en chokladkaka, utan även en upplevelse – en test för smaklökarna och modet.

Vågar du anta utmaningen?

Chilichokladen Harrejävlar är därför för den som vågar tänja på gränserna och utmana sig själv. No. 1 kommer utan tvekan att sätta dig på prov, medan No. 2 erbjuder en njutbar men ändå het upplevelse. Oavsett vilken variant du väljer, kommer denna choklad att leverera en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Chilichoklad Harrejävlar – perfekt som present eller till dig själv

Chilichoklad Harrejävlar är dessutom den perfekta presenten till någon som älskar choklad och chili, eller varför inte till dig själv? Utmana dina vänner och se vem som klarar sig igenom No. 1 utan att behöva ta en paus.

Så, är du redo att ta dig an utmaningen? Vågar du prova chilichoklad Harrejävlar? Den här chokladen är inte bara en delikatess – det är ett äventyr i varje bit.

Du hittar chilichoklad Harrejävlar i vår webbutik, på Hoga Saluhall, Tjörn och Extreme Food i Göteborg.

Chilichoklad Harrejävlar

Chilichoklad Harrejävlar i två styrkor