Årets chokladkalender är här!

Nu är det dags! Vår chokladkalender 2024, fylld med 24 handgjorda praliner av högsta kvalitet, finns äntligen tillgänglig för förköp. Vi har lagt ner vårt hjärta i årets design, som är både vacker och smakfull. Med ett begränsat antal kalendrar tillgängliga, rekommenderar vi att du säkrar din innan de tar slut.

Varje pralin i vår chokladkalender är noggrant utvald och handgjord för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Bakom varje lucka gömmer sig en ny smak att upptäcka, och vi är övertygade om att vår kalender kommer att göra din december både godare och mer spännande. Det är ett perfekt sätt att räkna ner dagarna till jul, med något att se fram emot varje dag. Oavsett om du planerar att njuta av kalendern själv eller ge bort den som en gåva till någon speciell, kommer den garanterat att sprida glädje och värme.

Vi erbjuder fri frakt på kalendrarna, så det är lika enkelt att få hem den som att hämta den själv här i Lödöse. Vår fraktfria leverans innebär att du kan få kalendern levererad direkt till din dörr utan extra kostnad, vilket gör det smidigt och bekvämt för dig.

Chokladkalendern skickas ut vecka 47 och 48, i perfekt tid för att du ska kunna börja njuta av den första luckan den 1 december. Vi ser fram emot att få vara en del av din julfirande och hoppas att vår kalender kan göra din väntan på julen lite extra speciell. Gör din december till en riktigt god och mysig tid med vår exklusiva chokladkalender – en perfekt gåva till dig själv eller någon du håller kär.

Säkra din chokladkalender idag och upplev en jul fylld av smak och njutning!

AD70 Chokladkalender