Stora hjärtat

En lyxig present i form av choklad!

Se vårt senaste tillskott till sortimentet – ett stort och härligt chokladhjärta! Detta hjärta gjuter vi i mörk choklad av högsta kvalitet och fyller med en len och krämig mjölkchokladganache och en läcker pâte de fruit med smak av jordgubb.

Chokladhjärtat är inte bara otroligt gott, utan också en uppskattad present till någon du tycker om. Det kan också vara en perfekt belöning till dig själv efter en lång arbetsdag eller som en del av en avkopplande helg. Varje hjärta är generöst tilltaget på hela 55 gram och levereras i en nätt liten påse av organza som gör den till en elegant och förförisk gåva.

Chokladhjärtat passar perfekt för alla tillfällen, allt från Mors dag till födelsedagar, som en oväntat present, till ett jubileum och bröllop. En present som visar din uppskattning, på många sätt.

Så, varför inte överraska någon du bryr dig om med ett hjärta i choklad? Eller skäm bort dig själv med något riktigt gott och njutbart. Beställ nu och upplev en smakupplevelse som du sent kommer att glömma!

Du finner hjärtat här!