Hoppa till innehåll

Jupp!

35 kr

Jupp är en chokladbar, en riktig godbit fylld med fluffig chokladnougat, och kola, och allt doppat i mjölkchoklad. Den här chokladbiten är ett hantverk, och gjort med ingredienser av högsta kvalitet.

Slut i lager

Artikelnr: NR_3474 Kategorier: ,

Jupp är en chokladbar, en riktig godbit fylld med fluffig nougat, och kola, och allt doppat i mjölkchoklad. Varje bit av denna chokladbar tar dig på en resa – en smakresa – till himlen och tillbaka. Det är en resa som tar dig genom lager av söta överraskningar och ger dig en känsla av ren njutning.

Vi har med omsorg och skicklighet förädlat den klassiska chokladbiten Japp, som vi alla minns från barndomen, till något alldeles speciellt. Med Jupp har vi skapat en chokladbar som både firar tradition och omfamnar innovation. Vi har behållit de bästa delarna av det ursprungliga receptet, men har gett det en modern twist för att skapa något nytt och spännande.

I vår chokladbar Jupp finner du exklusiv mjölkchoklad, vars kvalitet genomsyrar varje tugga. Noga balanserad nougat ger en söt kontrast till chokladens djup, och den rika, smöriga kolan skapar en komplex smakprofil som är svår att motstå.

Men Jupp är mer än summan av sina delar. Varje ingrediens samverkar för att skapa en helhet, en upplevelse av äkta njutning. Med Jupp får du inte bara en chokladbar – du får en paus från vardagen, en stund av ren lycka, och en smakminne som varar länge efter att sista biten är uppäten.

Jupp chokladbar nougat kola och mjölkchoklad

Ingredienslista Klicka här för att visa mer

Nettovikt: 40 gram
GRÄDDE, socker, glukossirap, kakaosmör, DELVIS SKUMMAT MJÖLKPULVER, kakaomassa, invertsocker, vatten, Skim milk powder, karragenan, SMÖR, ÄGGVITA, kakaopulver, SOJALECITIN, vanilj, MALTEXTRAKTPULVER, salt, solroslecitin, E501.

Kan innehålla spår av: mjölk, hasselnöt, mandel.